Dit is het logo van De nationale WoonduurVerlenger

      

           

 
Tarieven
 
 
Particulieren
Het eerste intakegesprek is gratis en kan het beste bij u thuis plaatsvinden.
U ontvangt daarna desgewenst ans rapport, aangevuld met onze gespecificeerde offerte met indicaties voor begeleiding en advies en de deeloffertes van uitvoerders, zoals installateur, timmerman, metselaar, stucadoor, schilder, etc.
Bij renovaties vanaf € 10.000,- kunnen we onze adviestijd meestal beperken tot 5 % van het totaalbedrag van de opdracht. Die 5 % verdienen we voor onze abonnees altijd terug door goedkopere inkoop of door het uitstellen van nog niet noodzakelijke woningaanpassingen.
Een woonservice-abonnement kost € 155,- per jaar incl. b.t.w. en dat berekenen wij per kalenderjaar vooruit. Klik hier voor meer informatie over ons abonnement op de pagina Oplossingen »
Een cursus woonduurverlenging kost € 128,- incl. b.t.w. en dat berekenen wij na aanmelding. Klik hier voor meer informatie over onze cursus woonduurverlenging op de pagina Oplossingen »
Een online cursus woonduurverlenging kost € 79,- incl. b.t.w. en dat berekenen wij na aanmelding. Klik hier voor meer informatie over onze cursus woonduurverlenging op de pagina Oplossingen »
Een rapport nul-meting kost € 95,- incl. b.t.w. en dat is voor abonnees en zij die dat meteen worden gratis.
Delen / bundelen
Meestal wordt onze offerte voor u nog aantrekkelijker als u kosten deelt of activiteiten bundelt met vrienden en kennissen in de buurt. Voor dit soort initiatieven in wijken en buurten is in veel gemeenten via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) een aanvraag mogelijk voor het toekennen van een ontwikkelbudget. Wij zoeken dit graag verder voor u uit.
Marktpartijen
Voor andere marktpartijen hanteren wij een uurtarief gerelateerd aan de aard en omvang van een project. Als vooraf alle projectspecificaties bekend zijn, kunnen wij desgewenst vaste tarieven overeenkomen. Dit werken wij uit in een duidelijke offerte vooraf.

Contact

Wilt u uw ideeën of plannen vrijblijvend met ons doorspreken? Bel ons of stuur ons een email en wij nemen binnen 1 dag contact met u op voor verder overleg.