Dit is het logo van De nationale WoonduurVerlenger

      

           

 
Oplossingen
 
 
Verbouwen of renoveren: sneller, beter en completer
Renoveren of verbouwen is bijna altijd de beste investering in uw eigen toekomst en wooncomfort: Vergeleken met verhuizen naar een andere woning kan het sneller, beter en completer voor (veel) lagere maandlasten.
Voor onze Renovatieservice hanteren we een 8 punten plan op basis waarvan u kunt kiezen voor (een aantal van) de volgende oplossingen, verbeteringen:
  1. Aanpassen plattegrond, aan bouw, uitbouw *;
  2. Verbeteren wooncomfort *;
  3. Slimme Woning, met daarin ook aandacht voor loze leidingen en domoticavoorbereiding *;
  4. Energiebesparingsmaatregelen, ook in combinatie met punt 2;
  5. Onderhoudsarme tuin;
  6. Vermindering geluidsoverlast, zowel contactgeluid als omgevingsgeluid;
  7. Verbetering (brand)veiligheid;
  8. Interieur(afwerking).

* De onderdelen 1, 2 en 3 zijn mede gebaseerd op Woonkeur of WoonkeurPlus voor bestaande bouw »

Klik hier voor meer informatie over domotica »

Gepersonaliseerd renoveren

Zo'n 75 % van de ouderen kan zelfstandig blijven wonen zonder grote woningaanpassingen. Helaas weet niemand vooraf wie binnen die andere 25 % valt, dus de groep die (later) wel moet renoveren om ergens zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Om de investering in woningaanpassingen zoveel mogelijk te beperken, analyseren wij niet alleen de woning en woonomgeving, maar ook uw eigen levensfase en zelfredzaamheid. Pas daarna stellen wij u de meest praktische maatregelen voor. Dit noemen wij gepersonaliseerd renoveren, dus wij gaan primair uit van uw woonvoorkeuren en hoe die zich naar verwachting zullen ontwikkelen.

Meestal renoveren we dus in stappen: eerst de meest praktische en kleinere aanpassingen waar u het best mee geholpen bent. En (veel langer) daarna pas de grotere investeringen, maar pas op het moment dat die echt nodig zijn.
Verbouwvakantie
We willen wat we wel gaan aanpassen graag zoveel mogelijk in één keer doen waardoor we eventuele overlast voor u beperken. Tijdens de uitvoering van een grote verbouwing kunt u desgewenst gebruik maken van een VerbouwVakantie van 1 week naar een vakantiewoning in Nederland. Als u terugkomt is alles weer schoon en opgeruimd.
Woonservice-abonnement

Met een woonservice-abonnement regelen wij dat uw woning altijd aansluit bij uw omstandigheden. U kunt dan altijd gebruik maken van onze klanten- en vragenservice en wij komen 1 x per jaar bij u langs voor het doorspreken van de laatste stand van zaken. Pas wanneer het echt nodig is maar dan ook snel, kunnen wij op elk moment een project starten zoals aangegeven bij Werkwijze ».

Cursus

Wanneer u eerst meer wil weten over alle aspecten die voor u van belang kunnen zijn bij het verlengen van de woonduur op uw huidige adres, dan kunt u zich aanmelden voor een cursus bij u in de buurt. Na ontvangst van minstens 10 aanmeldingen sturen wij u de data, tijden, locatiegegevens en een deelnamebevestiging.

Leden van MAX ontvangen een korting van 50 % op de toegangsprijs van € 128,-, dat is dus € 64,-. U verdient met die korting het lidmaatschap van MAX bijna 10-voudig terug!

Cursus online

Bij voldoende belangstelling kunnen wij deze cursus woonduurverlenging ook via internet aanbieden, zodat u deze thuis op uw beeldscherm en in uw eigen tempo kunt volgen.

Rapport nul-meting
Onze intakegesprekken sluiten wij bij voorkeur af met een rapport met daarin onze bevindingen, aanbevelingen en advies voor het vervolgtraject. Dit rapport voorzien wij van foto's van alle plekken die verbetering behoeven, zodat we de uitvoerders ook goed duidelijk kunnen maken welke verbeteringen nodig zijn.